Uw eigen matraswinkel beginnen op basis van affiliate marketing

Geplaatst op 15-05-2022

Affiliate marketing biedt de mogelijkheid om geld te verdienen online. U kunt u als publisher aanmelden bij de diverse affiliate campagnes binnen Daisycon of TradeTracker met uw website. Als u zich bij een affiliate campagne heeft aangemeld, krijgt u de beschikking over het materiaal dat op uw affiliate site kan worden geplaatst.

Als u het script van Vrolijk Internet Services gebruikt, kunt u gemakkelijk producten toevoegen van Daisycon en TradeTracker. Producten kunnen zowel handmatig als via een data feed binnen uw affiliate winkel worden toegevoegd. Data feeds kunnen periodiek worden verwerkt, zodat ook eventuele wijzigingen bij een product ook automatisch binnen uw affiliate shop zullen worden verwerkt.

Na de aankoop krijgt u direct toegang tot de benodigde bestanden om uw affiliate winkel te beginnen. Het script bestaat uit diverse onderdelen, waaronder het beheergedeelte waarmee u eenvoudig aanpassingen kunt aanbrengen aan uw affiliate shop. Zo kunt u nieuwe data feeds hiermee toevoegen. Er worden een aantal affiliate platformen ondersteund en feeds kunnen in verschillende formaten worden aangeboden.

Via data feeds kunt u uw affiliate winkel heel snel vullen met producten. In de feeds staan ook de verwijzingen naar de afbeeldingen die bij de producten worden weergegeven. Na het toevoegen van een feed, zult u zelf geen producten uit deze feed handmatig hoeven toevoegen. U kunt de rubrieken die in de feed worden gebruikt, koppelen aan de rubrieken van uw eigen affiliate shop. Producten zullen zo aan de juiste rubriek worden toegevoegd.

Via een knop, die bij ieder product getoond wordt, kan de bezoeker doorklikken naar de website van de merchant. Op de site van de merchant kan het product worden aangeschaft. Bij een sale zult u een affiliate commissie ontvangen in uw account bij het affiliate platform. Als u met de verzamelde sales voldoet aan de minimum betaaldrempel, kan het affiliate platform het verdiende geld overmaken naar uw bankrekening.